Norsk English Türk

Avslag på søknad

Vi fikk 24.okt avslag fra de tyrkiske myndigheter om å bli en del av det Europeiske Ungdomsprogrammet - YiA. Programmet retter seg mot ungdom som ønsker å arbeide som frivillig innunder et prosjekt. Klage er sendt til Brussel. 16.nov 08 Vi er invitert til å søke på ny. YiA - Youth in Action er et program som støtter ulike ungdomsprosjekt med 80% av driftskostnader. Prosjekt er spredd over hele verden. Programmet retter seg spesielt mot ungdom som står utenfor de akademiske miljø og som ønsker å jobbe som frivillige.

Vi har jobbet målrettet for å bli en del av YiA siden oppstart fordi programmet etter vår oppfatning, har retningslinjer som treffer vårt prosjekt 100%. Den norske avdelingen har støttet oss i dette.

Vi var på kurs i regi av AGH - den tyrkiske avdelingen av YiA, i Ankara i juli.
Hadde feltbesøk for kontroll i september. Vedk. ga bare positive tilbakemeld,
Avslaget var særdeles nedslående. Det ble vist til:

1. Mangel på kapital.
Vi påstår at ved å være en del av YiA og få bruke deres logo, vil det være enklere for prosjektet å få den resterende støtten på 20% annetsteds fra.

2. Faglig personale
Faglig personell styrker alle prosjekt. Det har hele tiden vært i våre ønsker å knytte til oss dette. Forøvrig støter vi da på en relativt høy lønnspost.
Bevaring av havskilpadder i seg selv samt opplysningsarbeid, krever ingen fagkompetanse. Derimot ser vi at resultatene, tallene har faglig verdi og krever en kompetent person for å være gjeldende.

Og igjen - innenfor YiA's retningslinjer stilles det ingen krav til akademisk fagkunnskap. Det spørres kun etter et engasjement innenfor frivillig ungdomsarbeid.
Fra 2009 er dessuten miljøprosjekt prioritert.

15.nov 08
Noe av teksten over vedr besøk 9.sept, er slettet siden klagen blir behandlet på relativt høyt nivå innen the Commision. Vårt ønske er ikke å være kverulerende, men samarbeidende.

Sat 01. November 2008 | Inger | Ingen kommentarer enda »Legg igjen en kommentarTilbake til bloggen!


Relaterte blogginnlegg

« Infoskriv/møte ble sendt reg brukere 4. okt
Forrige bloggpost | Mon 06. October 2008

Parken har begynt å røre på seg »
Neste bloggpost | Sun 07. December 2008

Hjem | Ta kontakt | © Green Power, 2010
Webdesign av Zigma | Logg inn