Norsk English Türk

Bosted og priser

Vi har i 2011 leid vårt eget 2 etasjes hus i utkanten av Kizilot landsby. Det er plass til 8 (kanskje 10) innkludert oss selv og et kontor. Huset har flott utsikt til havskilpaddestranden som ligger ca 500 m unna - men med motorvei imellom - dessverre. Nærmeste nabo er et spøkelsehus. Dette skal i samarbeid med Kizilot kommune rives og gjenreises i tradisjonell tyrkisk bondestil men moderne innvendig.  Forhåpentligvis står det ferdig sommeren 2012.

Valg av bosted gjør at prisen er halvert:

kr 125,- pr døgn innkl mat.

Ellers vanl bet.betingelser - står nederst på siden.

 

KIZILOT: Hotell Grün kan fortsatt benyttes - så denne teksten blir stående inntil videre

Hotell Grun er ca 30 år gammelt - rent og velholdt. Det driftes av en lokal familie som bor på hotellet.

En enkel uterestaurant med utsikt mot havet serverer frokost (innkludert), lunch og middag (til ca 5€). Middagene er gode og varierte tyrkiske retter, med suppe til forrett og forskjellig frukt til dessert. 

Hotellet har basseng rett utenfor bygningen. Deretter går du rett ut på stranden.

Rommene er dobbelt- eller tremannsrom, alle har veranda og romslig bad med dusj. Øvrige gjester på hotellet er stort sett tyrkere.

grun_restaurant_bar.jpggrunsvommebasseng.jpg

Priser (frivillige utenfor Aktiv ungdoms-programmet):

245 kr  ( 32 Euro) pr døgn innkludert mat. 

Du bestemmer selv hvor mange døgn du ønsker å delta.

Rabatter:

  • 1/2 pris for barn under 12 år

 

Det er dessverre vanskelig for oss å komme under disse prisene.

Havskilpaddene kommer samtidig med turistene og da skrues alle priser opp. Lokalbefolkningen er stort sett fattige og lever av turister - på godt og vondt.

 

Betalingsbetingelser:

30% depositum betales 14 dager etter bestilling. Restbeløpet betales senest  1 uke før ankomst.

 

Reise:

Reise betales selv. Vi har ingen avtale med flyselskap og kan derfor ikke tilby fast flypris. Grei pris" bør ligge på omtrent kr. 3000,-  T/R Oslo - Antalya

FLYBILLETT bestilles til ANTALYA

Vi henter deg på flyterminalen - men må inntil videre ta oss betalt for også dette - 125 NOK ( 16 EURO)  en vei. Gi oss beskjed om: Dato, Klokkeslett for ankomst, Flyselskap, Flightnumber, Terminalnr (viktig da det er 3 forskjellige).

VÆR MILJØVENNLIG - TA TOGET

Tyrkia er en del av interrail-systemet, men har forbindelser kun mellom de største byene. Nærmeste by er Konya -  omtrent 20 mil nord for Manavgat (og Side). Bussnettet er derimot godt utviklet, er relativt rimelig og går til den minste avkrok av landet. Manavgat er byen du skal til når du reiser videre med buss. Og vi møter deg på Bussterminalen.
Send oss gjerne tips vedrørende InterRail og Tyrkia.

Det vil alltid knytte seg noe usikkerhet til eksakt avreise/ankomst-tider siden vi ikke arrangerer selve reisen. Oppgi hvilke UKE(R) som du ønsker å delta, så holder vi kontakt via mail.

 

Ønsker du å bli med på prosjektet?

ONLINE PÅMELDINGSSKJEMA HER!

 
Hjem | Ta kontakt | © Green Power, 2010
Webdesign av Zigma | Logg inn