Norsk English Türk

Tidligere deltakere

Her kan du se hva tidligere deltakere sier om deres opphold.

 

Ida Børsand, student, Oslo

Hei alle interesserte.

Jeg har vært med på Save the Seaturtles-prosjektet, og det var veldig moro. Man jobber med noe som virkelig betyr noe, og som belønning får man vakre naturopplevelser og en kjempefin ferietur. Jobben bestod av å gå turer på stranden på kveldene for å sikre reir, og å selge T-skjorter og dele ut flyers noen timer på dagen. Innimellom dette fikk vi tid til å bade og kose oss. Man lærer mye om havskildpaddene, og blir kjent med lokalbefolkningen på en litt annen måte enn bare som turister. De setter pris på arbeidet vårt!

Personlig fikk jeg oppleve å se skildpaddene i havet på dagen, og å se en skildpaddemor akkurat ferdig med å legge egg på stranden på kvelden.

Jeg har bare gode minner fra denne turen, og jeg har veldig god samvittighet fordi jeg ikke bare var en "vanlig" turist. Jeg er stolt over å ha gjort noe viktig for naturen.

 

Katrina Aquino, 20 år, Oslo

aquino.jpgI fjor sommer reiste jeg litt rundt i Europa med tog og avsluttet turen i Antalya, Tyrkia. Der jobbet jeg som frivillig med Green Power som driver et Save the Seaturtles-prosjekt. Vi gikk langs stranda på kvelden for å markere reir når skilpaddene hadde gått opp på stranda og lagt eggene sine. Da får man sett skilpadder komme opp fra vannet, og på dagen har man også mulighet til å snorkle sammen med dem! På dagene tok vi en runde igjen for å se om det var noen reir vi ikke så på kvelden og noen dager ga vi ut flyers til turister på andre strender. Det var egentlig veldig avslappende og ikke så mye jobb, så det var mest ferie, men man fikk også veldig god samvittighet for det!

På dagen er det veldig varmt og sola skinner, og da er det best å være på stranda og ved vannet. Og på kvelden, når det er blitt litt kjøligere kan man dra inn til byen og shoppe eller feste siden alt er oppe til seint ut på natta. Det var en perfekt ferie og Save the Seaturtles-prosjektet er absolutt til å anbefale til alle!

 

Sigurd Strøm Nørsterud, 18 år, Hønefoss

sigurd.jpgHei! Jeg var deltaker på prosjektet Save My Babies sommeren 2007.

Dette er en reise for deg som vil gjøre noe annerledes og ha en mer meningsfylt ferie. Vi var uheldige med tillatelsene dette året, dermed ble det mindre arbeid enn forventet, men fremdeles var det en fantastisk ferie!

Mine beste opplevelser fra turen var: å se disse svære dyrene like ved meg i vannet, den spesielle kontakten med hyggelige lokale, og masse deilig avslapning! Det anbefales... :D

 

Raquel Neuburger, Danmark

Thanks again to Inger and Nurcemal for being wonderful hosts while Gitte and I were helping with the Caretta Sea Turtle conservation project. We had a relaxing time while spreading the message that the caretta need to be saved. We definately want to go back next year, but at least for 2 weeks as there is much work that needs to be done and more people need to be reached both in Side and Kizilot. Its a shame that the sea turtles are seen more as a nuisance to the purity of the hotel beaches and not as a vital part of natures survival.

Best of luck for this great project!

 
Hjem | Ta kontakt | © Green Power, 2010
Webdesign av Zigma | Logg inn